Pastís de carbassa

Pastís de carbassa

Pastís de carbassa

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 1 Kg. Carbassa
  • 100 g. Formatge fresc light (tipus philadelphia)
  • 30 g. Maizena
  • 2 Ous
  • 1/2 Got de llet desnatada
  • 30 g. Sucre
  • 1 Pessic de sal

Preparació

Per començar pelarem la carbassa, li traurem les llavors i filaments i la tallarem a trossos.

Ho courem al vapor uns 20 minuts aproximadament fins que estigui tova i la xafarem amb la forquilla. Tot seguit barrejarem el puré de carbassa amb el formatge, la maizena desfeta amb la llet, els rovells d’ou lleugerament batuts, el sucre i la ratlladura de llimona. Per últim muntarem les clares a punt de neu amb un pessic de sal i ho barrejarem tot amb molta cura.

Folrarem un motlle d’uns 24 cm amb paper de forn, hi posarem la barreja i ho courem al forn preescalfat a 180º, de 30 a 40 minuts controlant el punt de cocció.

Ho desemmotllarem i el servirem tebi amb sucre glaç pel damunt.

 

I també hauries de tastar...
  • Traurem les llavors, els filaments i la pell de la carbassa. Pelarem la patata i la ceba i ho trossejarem tot....

  • Barrejarem bé tots els ingredients i els posarem en un motlle. Ho courem al forn durant 25 a 30 minuts, o fins que punxant-lo amb el palet surti sec....

  • Picarem les galetes fins que quedin desfetes i anirem barrejant tots els ingredients un per un ben barrejat, per últim hi afegirem les clares muntades....

  • Separem els rovells de les clares (les clares les muntarem a punt de neu). Aboquem el sucre amb els rovells i ho treballem bé fins que quedi una pasta...

  • Tot seguit untarem un motlle amb una mica d'oli perquè no s'enganxi, l'omplirem amb la massa i li posarem per sobre els trossos de plàtans reservats i els fideus de xocolata....

Deixa un comentari