Pasta amb bolets

Macarrons amb bolets

Macarrons amb bolets

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 400 g. Macarrons
  • Bolets variats naturals (rossinyol, camagroc, rovelló, etc.)
  • 400 ml. Nata líquida
  • Sal i oli

Preparació

Bullirem la pasta i la reservarem.

Rentarem bé els bolets, els tallarem a trossos i els saltejarem durant 3 minuts junt amb l’oli, l’all trinxat i un polsim de sal. A continuació afegirem la nata líquida deixant que bulli tot junt fins que comenci a espessir, rectificarem la sal si cal, i ja ho podem barrejar amb els macarrons i servir-ho calent.

I també hauries de tastar...
  • Bullirem els macarrons al dente, els escorrerem i reservarem. Netejarem i tallarem els rovellons a trossos....

  • Es pelen els alls i es tallen a làmines, es posen en una paella amb una mica d'oli i quan es comencen a daurar s'hi afegeixen les gambetes i el surimi tallat a trocets....

  • Farem un sofregit amb la ceba i els alls tallats petits i quan sigui tou afegirem el bacallà. Deixarem que redueixi, i quan s'hagi begut l'aigua el sofregirem tot remenant fins que s'hagi desfet...

  • Afegirem els bolets, salpebrarem i els sofregirem 5 minuts més. Li espolsarem el julivert picat donant-li un parell de voltes, a continuació hi posarem la nata líquida deixant que bulli tot junt uns...

  • En una plàtera pel forn hi posarem els macarrons i el sofregit tot ben barrejat, per sobre la beixamel i el formatge ratllat, i ja ho podem gratinar al forn....

Deixa un comentari