- Bon Plat per fer a casa - https://bonplat.cat -

Paella mixta

Paella mixta
Paella mixta [1]

Paella mixta

Dificultat: el·laborada

Ingredients per 4 persones

Preparació

Tallarem el conill a trossos petits, si és la cap de costelles, cap i fetge millor; també netejarem i tallarem la sèpia i ho posarem a la paella amb oli a sofregir deixant-ho uns 5 minuts a foc suau, ho regarem amb un raig de vi blanc o brandi. Quan s’hagi evaporat afegirem totes les verdures que ja haurem tallat a trossos petits i ho salarem, a continuació ho fregirem 5 minuts més i hi afegirem l’arròs tot donant-li un parell de voltes. Ja podrem posar el brou prèviament escalfat.

Picarem el sabrà al morter, i junt amb una mica d’aigua ho tirarem a la paella.

El temps de cocció va en funció del tipus d’arròs; és molt important que bulli tota la paella per igual, per això lo ideal seria coure-la a dins del forn.