Paella de verdures

Paella de verdures

Paella de verdures

Dificultat: el·laborat

Ingredients per 2 persones

  • 160 g. Arròs
  • 1 Carxofa
  • 4 Xampinyons
  • 1 Ceba
  • 4 Espàrrecs verds
  • 1 Cullerada de tomàquet
  • All i julivert
  • 1/2 l. Aigua
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Tallarem totes les verdures petites. Primer sofregirem la ceba i tot seguit anirem posant la resta de verdures: l’escarxofa, els espàrrecs, els xampinyons, l’all i julivert i per últim el tomàquet.

L’arròs el farem sofregir una mica junt amb les verdures i ho salpebrarem. Afegirem l’aigua calenta deixant que es cogui fins que se l’hagi begut tota rectificant de sal si cal.

I també hauries de tastar...
  • En una paella amb oli començarem sofregint els calçots o ceba, hi anirem afegint la resta de verdures deixant que s'estovin una mica....

  • El bacallà l'esmicolarem i quan el sofregit sigui tou li afegirem, ho deixarem coure fins que s'hagi begut l'aigua de va deixant, tot seguit hi posarem l'arròs...

  • Es netegen i es tallen a trossos petits totes les verdures. Es posa tot junt amb l'oli en una paella que es vagi fent a poc a poc, quan ja casi està tou s'afegeixen les gambetes, es salpebre i es deixa...

  • Tallarem el conill a trossos petits, si és la cap de costelles, cap i fetge millor; també netejarem i tallarem la sèpia i ho posarem a la paella amb oli a sofregir deixant-ho uns 5 minuts a foc suau,...

  • Després hi afegeixes el carbassó, la carxofa i per últim el pot de bolets. Ho deixes coure tot junt una bona estona, ho salpebres i li poses un polsim d'all i julivert sec. Li dones un parell de voltes,...

2 Responses to “Paella de verdures”

  1. Xavier ha dit:

    Veig que no hi has posat safrà… potser per a detacar més la color de les verdures?

    Té molt bona pinta!

    • bonplat ha dit:

      Doncs sí Xavier, ja que considero que el safrà en pols només li dona color, i el safrà en rama l’acostumo a posar amb les calderetes, paelles o altres guisats amb peix.

      (i quan ens l’hem cruspit tenia molt bon gust 😉 )

Deixa un comentari