- Bon Plat per fer a casa - https://bonplat.cat -

Ous al plat amb bolets

Ous al plat amb bolets
Ous al plat amb bolets [1]

Ous al plat amb bolets

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

Preparació

Netejarem i escorrerem els bolets. Pelarem i tallarem la ceba i els alls tendres a trossos petits. Escalfarem oli en una paella i saltejarem la ceba i els alls uns 5 minuts a foc suau.

Afegirem els bolets, salpebrarem i els sofregirem 5 minuts més. Li espolsarem el julivert picat donant-li un parell de voltes, a continuació hi posarem la nata líquida deixant que bulli tot junt uns minuts i es barregin bé tots els ingredients.

Repartirem el saltejat amb 4 cassoletes individuals, esclafarem un ou a sobre de cada una, i els courem al forn preescalfat a 180º fins que la clara es qualli.

Els podem servir acompanyats de torrades.