Musclos al vapor

Musclos al vapor

Musclos al vapor

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • Musclos
  • Llimona

Preparació

Es netegen els musclos i es posen en una olla al foc sense cap líquid. Es van sacsejant de tant en tant i quan estan tots oberts ja són cuits.

Abans de menjar-se’ls s’escorren del suc que han deixat, es serveixen tebis i s’hi exprimeix llimona pel damunt al gust.

I també hauries de tastar...
  • Demanarem a la peixatera que al netejar les sèpies ens hi deixi la tinta de una. Tallarem les sèpies a daus i reservarem la tinta....

  • Per començar pelarem la carbassa, li traurem les llavors i filaments i la tallarem a trossos....

  • Posarem oli en una cassola, farem un tall als llamàntols de dalt a baix per la panxa, deixant que el suc de tallar-los caigui dins la cassola. Els sofregirem pels dos costats fins que canviïn de color...

  • En una paella o cassola ample amb oli, sofregirem la costella, quan comenci a enrossir hi posarem la sèpia i la melsa, salpebrarem i deixarem que es vagi fent....

  • Primer les enrossirem a foc fort pels dos costats, baixarem el foc i exprimirem la 1/2 llimona per sobre les cuixes...

Deixa un comentari