Mongetes “pochas” amb cloïsses

Cloïsses amb Mongetes

Cloïsses amb Mongetes

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

  • 1/2 Kg. de Mongetes “pochas”
  • 1/2 Kg. de Cloïsses
  • 1 Ceba mitjana
  • 3 Grans d’all
  • Julivert picat
  • 1 Copa de vi blanc
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

Preparació

Es deixen les cloïsses amb aigua, canviant-la varis cops fins que perdin tota la sorra.

Talleu la ceba i els alls i ho poseu amb oli en una caçola, deixant-ho al foc fins que la ceba quedi tova. Hi afegiu les cloïsses, ho salpebreu i hi tireu la copa de vi. Un cop les cloïsses s’hagin obert hi espolseu el julivert i afegiu les “pochas”, ho deixeu tot junt al foc uns minuts i ja es pot servir.

I també hauries de tastar...
  • Talleu la ceba i els alls, ho posem amb oli en una cassola i ho sofregim. Quan la ceba estigui transparent hi posem el tomàquet fregit i a continuació les cloïsses....

  • Posarem oli en una cassola, farem un tall als llamàntols de dalt a baix per la panxa, deixant que el suc de tallar-los caigui dins la cassola. Els sofregirem pels dos costats fins que canviïn de color...

  • Bullirem les mongetes amb aigua i sal durant 25 minuts, un cop cuites les escorrerem i reservarem....

  • En una paella o cassola ample amb oli, sofregirem la costella, quan comenci a enrossir hi posarem la sèpia i la melsa, salpebrarem i deixarem que es vagi fent....

  • Bullim les mongetes amb força aigua i sal, i les escorrem. Posem oli i mantega en una paella i saltegem el pernil que haurem tallat a trossos petits....

Deixa un comentari