Mitja lluna de full amb pinyons farcida de crema

Mitja lluna de full amb pinyons farcida de crema

Mitja lluna de full amb pinyons farcida de crema

Dificultat: mitjana

Ingredients

Preparació

Prescalfarem el forn a 220º. Prepararem crema per farcir i la deixarem refredar.

Estirarem la pasta de full amb un corró o amb una ampolla.

Amb un motlle o recipient rodó anirem tallant la pasta en cercles, dins de cada cercle hi posarem una bona cullerada de crema i la tancarem com si fos una mitja lluna. Per sobre hi espolsarem sucre i per últim els pinyons.

Ho posem al forn uns 10 minuts fins que sigui ros.

I també hauries de tastar...
  • La pasta de full la ratllarem amb la punta d'un ganivet per tal que no s'infli com un globus, i la introduirem al forn fins que sigui rossa. Quan s'hagi refredat la cobrirem amb la crema i els maduixots...

  • Escalfarem el forn a 200 graus. Mentre estant pelarem la poma, la tallarem pel mig en 4 trossos, traurem el cor, la laminarem ben fina i la reservarem....

  • Quan la pasta de full sigui rossa la traurem i li posarem una altra capa de crema. Per últim la guarnirem amb les cireres a la cassola....

  • Batrem l'ou i hi pintarem la pasta amb un pinzell, posarem els pinyons per sobre, les enfornarem uns 10 minuts i quan siguin rosses les traurem....

  • Un cop fredes, o si us agraden també poden ser tèbies, posarem la crema a sobre la poma, l'ensucrarem i ho cremarem ben cremat amb un cremador...

Deixa un comentari