Mermelada de poma

Mermelada de poma

Mermelada de poma

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 1 Kg. Pomes
  • 250 g. Sucre

Preparació

Es pelen i es treu el cor de les pomes, es fan a trossos, es posa el sucre per sobre i es deixa reposar 4 o 5 hores per tal que el sucre es desfaci i faci suc.

Es posa a foc lent tot remenant fins que la poma s’estovi i canvii de color i llavors es tritura amb una batedora.

Per conservar-la es posa amb pots de vidre ben tapats i es deixen bullir 20 minuts al bany maria.

En funció de la dolçor de la fruita hi posarem més o menys sucre.

I també hauries de tastar...
  • Escalfarem el forn a 200 graus. Mentre estant pelarem la poma, la tallarem pel mig en 4 trossos, traurem el cor, la laminarem ben fina i la reservarem....

  • Un cop fredes, o si us agraden també poden ser tèbies, posarem la crema a sobre la poma, l'ensucrarem i ho cremarem ben cremat amb un cremador...

  • Partim l'alvocat pel mig, hi traiem el pinyol, el pelem i el tallem a trossos. Pelem i tallem també la poma, escorrem la llimona per sobre la poma perquè no s'oxidi (es faci negre)....

  • Poses tots els ingredients en un bol i ho passes pel túrmix fins que quedi tot ben barrejat. Untes el motlle d'uns 25 cm amb una mica de mantega i ho espolses amb farina per tal que no s'enganxi....

  • Els farem a trossos petits posant-los en una cassola amb el sucre per sobre i els deixarem reposar 12 hores. Veurem que el sucre s'ha desfet i ha fet bastant de suc....

2 Responses to “Mermelada de poma”

  1. Lou ha dit:

    Holaaaa,
    voldria saber quina quantitat en surt d’aquesta recepta ! Merciiii

Deixa un comentari