- Bon Plat per fer a casa - https://bonplat.cat -

Mandonguilles de bacallà a la catalana

Mandonguilles de bacallà a la catalana
Mandonguilles de bacallà a la catalana [1]

Mandonguilles de bacallà a la catalana

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

Preparació

Bullirem el bacallà durant 3 minuts, l’escorrerem i li traurem la pell i les espines. El trinxarem bé i li afegirem l’ou, la molla de pa remullada amb llet, la farina, sal, pebre, un polsim de canyella i julivert trinxat.

Treballarem la pasta i quan estigui a punt farem les mandonguilles i les fregirem.

A part prepararem una salsa marinera fent una picada amb les avellanes, els alls, el safrà i el fumet de peix.

Posarem les mandonguilles fregides en una cassola al foc i les cobrirem amb la salsa marinera. Deixarem que bulli tot junt uns 15 minuts.

Perquè el plat sigui més complert hi podem afegir pèsols o uns cigrons bullits que hi queda molt bé 😉