Magdalenes amb mel

Magdalenes amb mel

Magdalenes amb mel

Dificultat: fàcil

Ingredients (unes 24 magdalenes)

  • 3 Ous
  • 125 g. Sucre
  • 1 Cullerada sopera de mel
  • 150 g. Farina
  • 1 Polsim de sal
  • 1/2 Sobre de llevat
  • 125 g. Mantega
  • Pell de llimona

Preparació

Preescalfarem el forn a 210º.

En un bol batrem els ous amb el sucre i la mel fins que la barreja blanquegi. Ajuntarem la farina, el polsim de sal, el llevat, la mantega fosa, pell de llimona ratllada i ho barrejarem ben barrejat.

Untarem els motlles de les magdalenes i les omplirem fins la meitat amb el preparat.

Ho enfornarem durant 10 minuts fins que les magdalenes quedin ben rossetes.

I també hauries de tastar...
  • Desfarem la xocolata amb una cullerada d'aigua al microones tenint cura que no es cremi. A part desfarem la mantega durant 30 segons i l'ajuntarem amb la xocolata....

  • Picarem les galetes fins que quedin desfetes i anirem barrejant tots els ingredients un per un ben barrejat, per últim hi afegirem les clares muntades....

  • Per preparar els creps, barrejarem la farina tamisada amb els ous, la llet, la mantega fosa, sal i pebre. Ho passarem per la batedora i el perfumarem amb un polsim de nou moscada i deixarem reposar la...

  • Primer barrejarem amb les mans tots els ingredients excepte les ametlles. Després afegirem les ametlles i afem tires llargues d'uns 3 cm d'ample per 1 cm d'alçada. Els posarem en una safata de forn i...

  • Afegirem l'ametlla molta i la pell de la taronja ratllada a la xocolata, ho barrejarem bé, hi afegirem la nata muntada i ho tornarem a remenar, i per últim hi afegirem la ruca barrejant-la amb molta...

Deixa un comentari