Macarrons amb espàrrecs verds i gambes

Macarrons amb espàrrecs i gambes

Macarrons amb espàrrecs i gambes

Dificultat: mitjana

Ingredients per 3 persones

  • 250 g. Macarrons
  • 3 Espàrrecs verds
  • 9 Gambetes pelades
  • 1 Porro
  • 1 Pastanaga
  • 4 Cullerades de tomàquet fregit
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Bullim els macarrons amb abundant aigua i sal segons les instruccions del paquet. Els escorrem, els refredem amb aigua i els reservem.

Fem un sofregit amb l’oli, la pastanaga i el porro tallats petits. Quan comenci a enrossir-se hi afegim els espàrrecs i les gambes tot tallat. Ho salpebrem i ho ajuntem  amb el tomàquet i els macarrons.

I també hauries de tastar...
  • A continuació hi afegirem les favetes i un polsim d'all i julivert, ho deixarem tot junt 3 o 4 minuts més...

  • Es pelen els alls i es tallen a làmines, es posen en una paella amb una mica d'oli i quan es comencen a daurar s'hi afegeixen les gambetes i el surimi tallat a trocets....

  • Farem un sofregit amb la ceba i els alls tallats petits i quan sigui tou afegirem el bacallà. Deixarem que redueixi, i quan s'hagi begut l'aigua el sofregirem tot remenant fins que s'hagi desfet...

  • Bullirem els macarrons al dente, els escorrerem i reservarem. Netejarem i tallarem els rovellons a trossos....

  • En una plàtera pel forn hi posarem els macarrons i el sofregit tot ben barrejat, per sobre la beixamel i el formatge ratllat, i ja ho podem gratinar al forn....

Deixa un comentari