Llenguado a la meniere

Llenguado a la meniere

Llenguado a la meniere

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • Llenguado
  • Mantega
  • Llimona
  • Farina
  • Oli i sal

Preparació

Es sala el llenguado i s’enfarina. El posem a la paella amb oli i mantega i es cou a foc lent durant 5 minuts. A mitja cocció es tomba durant 5 minuts més. S’hi tira el suc de mitja llimona mentre sacsejem la paella i ja es pot retirar del foc.

I també hauries de tastar...
  • Salarem i enfarinarem el rap, el posarem en una paella amb oli i mantega a foc suau uns 4 o 5 minuts, li darem la volta, afegirem les ametlles laminades...

  • Una vegada s'ha tret el plomissol de l'ànec, es sala bé, es posa en una greixonera o platera fonda amb l'oli, la branca de canyella, un gotet d'aigua, tot regat generosament amb el conyac....

  • En un bol batrem els ous amb el sucre i la mel fins que la barreja blanquegi. Ajuntarem la farina, el polsim de sal, el llevat, la mantega fosa, pell de llimona ratllada i ho barrejarem ben barrejat....

  • Per fer el massapà es barreja l'ametlla amb el sucre, i es va pastant mentre si va afegint ou batut per donar-li humitat a la pasta, per tal que sigui més fàcil de manipular. Un cop veiem que ja es...

  • quan bull es treu la llimona i es tira tota la farina de cop, s'aparta del foc i es remena ràpidament amb una espàtula fins que la pasta quedi molt fina, després es torna a posar al foc remenant sense...

Deixa un comentari