- Bon Plat per fer a casa - https://bonplat.cat -

Lasanya de verdures

Lassanya de verdures [1]

Lasanya de verdures

Dificultat: el·laborat

Ingredients per 6 persones

Preparació

Talles totes les verduretes petites, poses oli en una paella junt amb la ceba, el porro i la pastanaga a foc lent i ho deixes durant 10 minuts. Després hi afegeixes el carbassó, la carxofa i per últim el pot de bolets. Ho deixes coure tot junt una bona estona, ho salpebres i li poses un polsim d’all i julivert sec. Li dones un parell de voltes, hi afegeixes els formatgets i el raig de nata líquida. Ho remenes tot fins que es desfaci el formatge, ho tastes i rectifiques la sal si cal. A part bulls les plaques de lasanya segons les instruccions.

Fas una beixamel [2] i en poses una cullerada al fons de la plàtera i vas alternant plaques de lasanya i farcit, i al damunt hi poses la beixamel [2], el formatge i ho gratines.

Quan no és temps de carxofes, es poden canviar per esparregs verds.