Flamets “tocinillos”

Flamets "tocinillos"

Flamets "tocinillos"

Dificultat: mitjana

Ingredients

  • 6 Rovells d’ou
  • 150 g. Sucre
  • 1/2 Got mida tallat d’aigua

Preparació

Escalfarem el forn a 200 graus.

Desfarem el sucre amb l’aigua al foc i deixarem que es refredi.

Untarem els motlles amb una mica de glucosa, batrem els rovells d’ou ben batuts i els barrejarem amb la resta de glucosa.

Omplirem el motlles amb aquest preparat i els posarem al bany maria 8 minuts, els desemmotllarem quan encara siguin tebis.

I també hauries de tastar...
  • Es posa oli en una cassola o paella junt amb l'all picat i la caiena. Es deixa un minut i s'afegeixen les gambes, es salpebre, se li dona un parell de voltes i es menja calent....

  • Farem un sofregit amb la ceba, l'all trinxat, el xoriç i finalment el tomàquet, hi posarem el got de vi blanc i a continuació la tripa (callos), la fulla de llorer i aigua que més o menys els cobreixi....

  • Poses el pa de motlle en un recipient (pot ser rectangular, quadrat o rodó, al gust de cadascú) i l'empastifes de tomàquet fregit....

  • Untarem un motlle rectangular amb oli o mantega, hi abocarem el preparat i el courem al forn durant 40 o 45 minuts. L'anirem punxant, i quan l'escuradents ja surti sec ja estarà cuit....

  • Excepte la matafaluga, els pinyons i l'anís, posarem la resta d'ingredients en un bol i els batrem amb el túrmix, quan estigui la pasta ben fina afegirem la matafaluga....

Deixa un comentari