Fideus a la cassola

Fideus a la cassola

Fideus a la cassola

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

  • 400 g. Fideus perla
  • 2 Costelles de porc tallades petites
  • 1 Ceba
  • 4 Alls
  • 4 Cullerades de tomàquet fregit
  • Nou moscada molta
  • Brou o aigua (el doble que de fideus)
  • 1 Raig d’anís
  • Oli i sal

Preparació

Poseu oli a la cassola i sofregiu la costella prèviament salada. Quan estigui rossa hi poseu els alls sencers i pelats, a continuació la ceba tallada petita, i quan aquesta estigui transparent hi afegiu 4 cullerades de tomàquet fregit, un polsim de nou moscada, els fideus i li doneu un parell de voltes tot junt.

Ja hi podeu posar el brou o l’aigua (millor si ja l’heu escalfat abans), ho deixeu a foc mig, rectifiqueu si convé la sal, i ho regueu amb una mica d’anís. Quan s’hagi evaporat el suc ja estan cuits.

I també hauries de tastar...
  • Pelarem les pastanagues i rentarem tota la resta de verdures. Tallarem el carbassó, les pastanagues, el porro, el pebrot i la ceba a bastonets, i laminarem els xampinyons....

  • A continuació la carxofa i els xampinyons fins que comencin a estovar-se, seguidament el tomàquet, un polsim de sal i un d'anou moscada, els fideus i el brou. Ho deixem que bulli fins que s'hagi begut...

  • En una paella o cassola ample amb oli, sofregirem la costella, quan comenci a enrossir hi posarem la sèpia i la melsa, salpebrarem i deixarem que es vagi fent....

  • Enrossiu 3 grans d'all en una cassola amb oli, quan siguin rossos retireu-los i reserveu-los, amb el mateix oli enrossiu els fideus, quan siguin ben daurats avoqueu-hi el brou calent i els alls que heu...

  • Posarem la picada a la paella juntament amb els fideus, la sèpia, les gambes i el brou calent, rectificarem la sal si cal, i li espolsarem una mica de julivert picat....

Deixa un comentari