Fideuà de verdures

Fideuà de verdures

Fideuà de verdures

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 350 g. Fideus del nº 2
  • 800 ml. Brou de verdures (pot ser de pastilla)
  • 8 Calçots o 1 Ceba
  • 2 Carxofes
  • 4 Espàrrecs verds
  • 8 Xampinyons
  • 4 Cullerades de tomàquet
  • All i julivert
  • Anís
  • Sal i oli

Preparació

Traurem la pell dels calçots deixant només el tros blanc que tallarem a rodanxes d’1 centímetre, també netejarem les carxofes tallant-les a octaus, els xampinyons nets i laminats, i els espàrrecs trossejats.

En una paella amb oli començarem sofregint els calçots o ceba, hi anirem afegint la resta de verdures deixant que s’estovin una mica. Ho salarem, posarem l’all i julivert trinxat i el tomàquet fregit. A continuació posarem els fideus deixant-los sofregir 2 minuts junt amb les verdures i per últim el brou que tindrem calent. Ho deixarem coure fins que s’hagi begut el suc, i per últim ho regarem amb unes gotes d’anís.

I també hauries de tastar...
  • Tallarem totes les verdures petites. Primer sofregirem la ceba i tot seguit anirem posant la resta de verdures: l'escarxofa, els espàrrecs, els xampinyons, l'all i julivert i per últim el tomàquet....

  • Ho posarem tot junt en una paella amb oli i una mica d'aigua, ho salarem i deixarem que es faci a foc suau tot remenant de tant en tant....

  • El bacallà l'esmicolarem i quan el sofregit sigui tou li afegirem, ho deixarem coure fins que s'hagi begut l'aigua de va deixant, tot seguit hi posarem l'arròs...

  • Fregeixes els fideus tot remenant i els reserves. Talles la ceba a trossets petits i la fas sofregir. Poses els ceps 30 minuts amb aigua calenta (sempre el doble d'aigua que de fideus), els treus i els...

  • En el mateix oli fas el sofregit de ceba, alls i julivert, afegeixes la sèpia neta i tallada i la deixes a foc lent una bona estona. Per últim hi poses les gambes i els escamarlans i ho sales....

4 Responses to “Fideuà de verdures”

  1. Xavier ha dit:

    Quina fideuada més bona, xè!
    Amb aquestes verdures deu quedar ben gustosa… i amb aquests fideuets tan finius!

    Nyam!

  2. Prometo, que quan acabi el règim el primer que farem serà menjar una bona fiduà.

Deixa un comentari