Estofat de vedella

Estofat de vedella

Estofat de vedella

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 600 g. Vedella a trossos
  • 2 Tomacons
  • 2 Grans d’all
  • 1 Fulla de llorer
  • 1 Ramet de farigola
  • 1/2 Ceba trinxada
  • 1 Polsim d’orenga
  • 1/2 Got de vi blanc
  • 1 Raig de conyac
  • 4 Patates
  • Aigua, sal i oli

Preparació

Ho posarem tot en cru, menys les patates, en una cassola amb 4 dits d’aigua i ho deixarem bullir a foc lent durant 1 hora.

Mentrestant pelarem i tallarem les patates a trossos mal trencats, i les fregirem. A continuació les afegirem a la cassola deixant que bulli tot junt una estona més, per últim rectificarem la sal si cal.

I també hauries de tastar...
  • Tallem totes les verdures petites i junt amb l'oli ho posem en una cassola, ho deixem estovar i a continuació hi afegim la vedella, la salem i ho reguem amb el Whisky....

  • Salpebrem la vedella i l'enrossirem en una cassola amb oli. A continuació la courem al forn a 250 graus junt amb l'oli d'enrossir-la i totes les verdures tallades petites, també i posarem un farcellet...

  • A mitja cocció afegim les patates tallades cantelludes i si cal hi afegim més brou. Rectifiquem la sal i mirem si la carn ha quedat tova....

  • Salpebrarem la vedella, posarem oli en una cassola i l'enrossirem per tots costats, a continuació la posarem en una greixonera o plàtera fonda amb un bon raig de conyac...

  • Enfarinarem els talls i els anirem fregint una mica per cada costat, mentre estant farem un sofregit de ceba en una cassola, quan estigui tova hi afegirem el tomàquet, a continuació la vedella, ho cobrirem...

Deixa un comentari