Entrecots de vedella al rocafort

Entrecots de vedella al rocafort

Entrecots de vedella al rocafort

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

  • 4 Entrecots
  • 3 Patates
  • 1/2 l. Crema de llet
  • 100 g. Formatge rocafort
  • 20 g. Mantega
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Salpebrem els entrecots, i junt amb l’oli i la mantega deixem que es coguin al punt. Els reservem i amb el mateix oli afegim la crema de llet i el rocafort, deixant que bulli fins que comenci a espessir, aleshores hi ajuntem els entrecots.

Les patates les podem fer senseres al microones o al forn, una vegada cuites les pelem, les laminem posant-les de guarnició i regant-les amb salsa rocafort.

I també hauries de tastar...
  • Ho posem tot junt a la paella i deixem que vagi bullint fins que agafi textura, o sigui, quan espesseixi. Aquesta salsa és tant per acompanyar carn com peix....

  • En una paella amb l'oli i la mantega saltejarem els entrecots al punt que més ens agradi, els retirarem i reservarem....

  • Salpebreu el entrecots i els poseu a la paella junt amb la mantega i l'oli. Ho deixeu coure uns minuts per cada costat fins que quedi al vostre gust. Retireu, lamineu i reserveu els entrecots....

  • Bulliu les plaques de canelons tal com posa al paquet. I ja els podeu omplir amb els espinacs, a sobre s'hi posa la beixamel i el formatge ratllat pel damunt i ja els podeu posar a gratinar al forn....

  • Amb el mateix oli, courem els xampinyons que prèviament haurem rentat i laminat (els bolets es couen molt aviat)....

Deixa un comentari