Entrecot de vedella al vi negre

Entrecot de vedella al vi negre

Entrecot de vedella al vi negre

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 4 Entrecots
  • Pebre negre en gra
  • 1/4 l. Nata líquida
  • 1 Copa i mitja de vi negre
  • Mantega
  • Sal, oli i pebre

Preparació

Salpebrarem els entrecots.

En una paella amb l’oli i la mantega saltejarem els entrecots al punt que més ens agradi, els retirarem i reservarem.

En la mateixa paella posarem els grans de pebre i els fregirem uns segons, hi afegirem el vi negre i deixarem que redueixi fins que pràcticament s’enganxi a la paella, en aquest moment posarem la nata líquida fins que redueixi i comenci a espessir, tornarem a posar els entrecots junt amb la salsa deixant que faci un xup xup tot junt.

Ho podem acompanyar amb patata bullida, al caliu, al micro, etc.

I també hauries de tastar...
  • Salpebreu el entrecots i els poseu a la paella junt amb la mantega i l'oli. Ho deixeu coure uns minuts per cada costat fins que quedi al vostre gust. Retireu, lamineu i reserveu els entrecots....

  • Salpebrem els entrecots, i junt amb l'oli i la mantega deixem que es coguin al punt....

  • Amb el mateix oli, courem els xampinyons que prèviament haurem rentat i laminat (els bolets es couen molt aviat)....

  • Tallarem el gall a trossos i el salpebrarem. Pelarem i tallarem les pastanagues i les cebes. Posarem el pollastre en un recipient, junt amb les pastanagues, les cebes i el vi negre i ho deixarem marinar...

  • Posarem al verdura amb oli en una paella i trossos de botifarra negre sense pell, l'anirem trinxant amb una forquilla fins que quedi ben xafada i la botifarra ben esmicolada...

2 Responses to “Entrecot de vedella al vi negre”

  1. Maria Rosa ha dit:

    Felicitats pel blog. M’agrada molt! per això t’he volgut donar aquest premi. Espero que t’agradi.

  2. bonplat ha dit:

    Moltíssimes gràcies pel premi ! Una abraçada!

Deixa un comentari