Cuixes de pollastre a la llimona

Cuixes de pollastre a la llimona

Cuixes de pollastre a la llimona

Dificultat: fàcil

Ingredients per 2 persones

  • 2 Cuixes de pollastre
  • 1/2 Llimona
  • 1 Raig de brandi
  • 1 Branca canyella
  • Sal, pebre i oli

Preparació

Salpebrem les cuixes i les posem en una cassola amb oli.

Primer les enrossirem a foc fort pels dos costats, baixarem el foc i exprimirem la 1/2 llimona per sobre les cuixes, deixarem la pell de la llimona junt amb l’oli i ho regarem amb el brandi; en aquest moment afegirem també la branca de canyella deixant que cogui a foc suau més o menys 1 horeta.

I també hauries de tastar...
  • Traurem el plomissol de les cuixes, les passarem per aigua, les salpebrarem i les ficarem en una cassola amb oli a foc alt, 3 minuts per cada costat....

  • Tallarem la cuixa amb dos trossos, la salpebrarem i la posarem en una cassola amb oli i l'enrossirem. A continuació afegirem totes les verdures prèviament pelades i tallades, junt amb els alls sencers....

  • En una paella posarem la mantega i el vi d'oporto deixant que redueixi, seguidament afegirem la nata líquida i les mostasses, fent-ho bullir fins que comenci a espessir....

  • Trossejarem els pits de pollastre a daus, tallarem les verdures a trossos....

  • Salpebres el pollastre i ho afegeixes al mateix oli junt amb la ceba i el tomàquet trossejat, la cabeça d'alls sencera i la fulla de llorer, ho deixes quasi 1 hora a foc suau. A mitja cocció ho regues...

2 Responses to “Cuixes de pollastre a la llimona”

  1. Raimon ha dit:

    En el redactat hi poseu “deixarem la pell junt amb l’oli….”.
    Aquest punt necessitaria d’una explicació més clara.

    Gràcies a l’avançada

    • Lola ha dit:

      Hola Raimon, ens referim a deixar la pell de la 1/2 llimona que acabem d’esprémer.
      Ja ho hem indicat, gràcies pel comentari.

Deixa un comentari