Coca de pinyons

Coca de pinyons

Coca de pinyons

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 6 Ous
  • 2 Iogurts
  • 6 Mides de iogurt de farina
  • 4 Mides de iogurt de sucre
  • 1 Mida de iogurt d’oli
  • 2 Sobres llevat
  • Matafaluga o anís en gra
  • 150 g. Pinyons
  • Sucre
  • Anís

Preparació

Escalfarem el forn a 180 graus. Excepte la matafaluga, els pinyons i l’anís, posarem la resta d’ingredients en un bol i els batrem amb el túrmix, quan estigui la pasta ben fina afegirem la matafaluga.

Forrarem una plàtera amb paper de forn i abocarem el preparat, per sobre anirem posant polsims de sucre i per últim els pinyons.

Ho enfornarem 35 minuts amb el forn encès dalt i baix.

Comprovarem si està cuit punxant-ho amb un escuradents, una vegada el traiem del forn i mentre encara sigui calent ho regarem amb anís, i ho acabarem d’ensucrar.

I també hauries de tastar...
  • Batrem l'ou i hi pintarem la pasta amb un pinzell, posarem els pinyons per sobre, les enfornarem uns 10 minuts i quan siguin rosses les traurem....

  • Poses tots els ingredients en un bol i ho passes pel túrmix fins que quedi tot ben barrejat. Untes el motlle d'uns 25 cm amb una mica de mantega i ho espolses amb farina per tal que no s'enganxi....

  • Posem els rovells en un vol (els ingredients s'han d'anar posant a poc a poc i remenant-ho). Primer hi tirem el sucre, seguit de la llet, l'oli i l'anís, la llimona ratllada, la farina, el sobre de royal...

  • Separem els rovells de les clares (les clares les muntarem a punt de neu). Aboquem el sucre amb els rovells i ho treballem bé fins que quedi una pasta...

  • Deixarem que cogui amb la cassola tapada unes 2 hores i mitja, 20 minuts abans de treure'l del forn destaparem la cassola perquè s'enrosseixi...

1 Responses to “Coca de pinyons”

  1. atv tires ha dit:

    In truth, immediately i did understand it. But after re-reading I think i comprehend

Deixa un comentari