Dificultat: fàcil
Ingredients
- 3 Ous
- 1 Iogurt amb gust de llimona
- 3 Mides del iogurt de farina
- 2 Mides del iogurt de sucre
- 1/2 Mida del iogurt d’oli
- 1 Sobre de llevadura “royal”
- Anís, sucre i mantega
Preparació
Escalfes el forn a 175º durant 10 minuts.
Poses tots els ingredients en un bol i ho passes pel túrmix fins que quedi tot ben barrejat. Untes el motlle d’uns 25 cm amb una mica de mantega i ho espolses amb farina per tal que no s’enganxi. Hi aboques la pasta i ho poses al forn a mitja alçada.
Ho deixes uns 40 minuts i ho punxes, si veus que l’escuradents surt eixut és que ja està cuit. Quan ho treus del forn hi tires un bon raig d’anís per sobre i tot seguit ho ensucres. Un cop estigui tebi ja ho pots desemmotllar per acabar de deixar-lo refredar.
Si vols hi pots afegir pinyons a la pasta, o poma o d’altres ingredients segons la teva imaginació i inspiració del moment 😉