Cloïsses a la Marinera

Cloïsses a la Marinera

Cloïsses a la Marinera

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

  • 1 Kg. de Cloïsses
  • 1 Ceba
  • 4 Grans d’all
  • 150 g. de tomàquet fregit
  • Oli
  • Pebre blanc
  • Vi blanc

Preparació

Es deixen les cloïsses amb aigua, canviant-la varis cops fins que perdin tota la sorra.

Talleu la ceba i els alls, ho posem amb oli en una cassola i ho sofregim. Quan la ceba estigui transparent hi posem el tomàquet fregit i a continuació les cloïsses. Ho salpebreu i hi tireu un bon raig de vi blanc. Finalment ho deixeu al foc fins que les cloïsses estiguin obertes.

I també hauries de tastar...
  • Hi afegiu les cloïsses, ho salpebreu i hi tireu la copa de vi. Un cop les cloïsses s'hagin obert hi espolseu el julivert i afegiu les "pochas", ho deixeu tot junt al foc uns minuts i ja es pot servir....

  • Posarem oli en una cassola, farem un tall als llamàntols de dalt a baix per la panxa, deixant que el suc de tallar-los caigui dins la cassola. Els sofregirem pels dos costats fins que canviïn de color...

  • Mentrestant, en una cassola o paella sofregirem la ceba i els alls trinxats, afegirem el tomàquet fregit, les orades, el vi i el fumet ja calent....

  • En una paella o cassola ample amb oli, sofregirem la costella, quan comenci a enrossir hi posarem la sèpia i la melsa, salpebrarem i deixarem que es vagi fent....

  • Quan tinguem el sofregit a punt hi posarem l'arròs donant-li un parell de voltes, tot seguit el brou calent, deixarem que bulli a foc mitjà 10 minuts i a continuació hi posem les galeres i les cloïsses...

Deixa un comentari