Civet de porc senglar

Civet de porc senglar

Civet de porc senglar

Dificultat: el·laborat

Ingredients

  • 1 Kg. Porc senglar
  • 2 Cebes
  • 1 Cabeça d’alls
  • 2 Fulles de llorer
  • 1 Presa de xocolata negre
  • Verdures variades
  • 3/4 l. Vi negre
  • 1 Got d’aigua
  • Sal i oli

Preparació

Tallarem el senglar a daus i el deixarem marinar 24 hores amb vi negre que el cobreixi i les verdures que poden ser pastanaga, porros, llorer, farigola, etc.

Un cop marinat l’escorrerem i el posarem en una cassola junt amb l’oli, la sal, el llorer, els alls, aigua i vi negre que el cobreixi i deixarem que es cogui a foc suau durant més o menys 2 hores. A mitja cocció afegirem la ceba tallada en juliana i la presa de xocolata. Comprovarem que el tall estigui tou o si convé afegirem més aigua i el deixarem una estona més.

Si es vol es pot acompanyar amb unes patates cantelludes fregides a part i afegides als últims 10 minuts de cocció.

I també hauries de tastar...
  • En una cassola farem un sofregit de ceba i tomàquet, afegirem el senglar que haurem tallat prèviament, deixant que s'enrosseixi una mica....

  • Es salpebren les galtes i es posen en una cassola amb l'oli i s'enrosseixen. Es talla la ceba en Juliana, la pastanaga a palets i els tomacons a trossos...

  • Posarem oli que cobreixi el fons d'una olla exprés i tot seguit els peus de porc, les verdures i la resta d'ingredients excepte les prunes i els pinyons....

  • Es separen els peus i es passen totes les verdures pel colador premsan-les bé. Es tornen a posar els peus a la cassola junt amb el suc i s'hi afegeix el pot de mongetes....

  • Retirarem el filet i el deixarem refredar, mentrestant triturarem totes les verdures, si queden massa espesses hi posarem una mica d'aigua....

Deixa un comentari