Cigrons estofats

Cigrons estofats

Cigrons estofats

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 500 g. Cigrons
  • 1 Ceba petita
  • 2 Cullerades de tomàquet fregit
  • 1 Ou dur
  • 1 Gra d’all
  • 8 ó 10 Avellanes
  • Brou (que pot ser de pastilla)
  • Oli

Preparació

En una cassola amb una mica d’oli es fregeix la ceba tallada petita, quan comença a enrossir hi afegim el tomàquet fregit i tot seguit els cigrons escorreguts.

A part farem una picada al morter amb el gra d’all, les avellanes i el rovell de l’ou dur. Afegirem una mica de brou a la picada per desfer-la, i tirarem tot el conjunt amb els cigrons, afegint-hi una mica més de brou i deixant-ho bullir uns 10 minuts tot junt. Per acabar tallarem la clara de l’ou i també li posarem.

I també hauries de tastar...
  • Sofregirem la ceba i el gra d'all trinxat, quan es comenci a estovar hi posarem el bacallà tallat a trossos deixant que sofregeixi tot junt 2 o 3 minuts...

  • Es talla la ceba en juliana, es renten els xampinyons i es laminen, es posa tot junt amb l'oli i la sal en una cassola i es deixa coure a poc a poc....

  • Es posen els cigrons amb l'oli a la paella, es deixen un parell de minuts i s'hi afegeixen els espinacs, es sala i es tapa....

  • Bullirem els espinacs amb aigua i sal durant 5 minuts i els escorrerem prement-los bé fins que no surti gens de suc...

  • Deixarem reduir la nata líquida i la posarem per sobre la coliflor, per últim el formatge ratllat i ja ho podem gratinar....

5 Responses to “Cigrons estofats”

  1. Montse ha dit:

    Hem provat la recepta i és boníssima. Nosaltres hem variat una mica les proporcions, ja que hem fet un ou dur per persona.

    Voleu veure com ens ha quedat, o altres receptes que també preparem? Visiteu: http://www.olialsetrill.blogspot.com

  2. CARME ha dit:

    SUPER BONS, JO EN LLOC DE SAL, HE AFEGIT VIRUTETAS DE PERNIL, APART DEL OU ¡¡¡¡BONISIMMMS!!!!!

  3. Rosa ha dit:

    jo els efet amb el ou i les virutes i bunisims

Deixa un comentari