Cassoleta de cigrons amb bacallà

Cassoleta de cigrons amb bacallà

Cassoleta de cigrons amb bacallà

Dificultat: fàcil

Ingredients per 2 persones

  • 1 Pot de cigrons
  • 2 Talls de bacallà dessalat
  • 1/2 Ceba
  • 1 Gra d’all
  • 2 Cullerades de tomàquet fregit
  • 6 Avellanes
  • 1 Got d’aigua
  • Oli

Preparació

Sofregirem la ceba i el gra d’all trinxat, quan es comenci a estovar hi posarem el bacallà tallat a trossos deixant que sofregeixi tot junt 2 o 3 minuts, a continuació el tomàquet fregit, el got d’aigua i els cigrons, deixant que bulli uns 10 minuts.

Picarem les avellanes amb la picadora o túrmix i també li ajuntarem. Si cal rectifiquem la sal a l’últim moment ja que el bacallà ja ho deix gustós.

I també hauries de tastar...
  • El bacallà l'esmicolarem i quan el sofregit sigui tou li afegirem, ho deixarem coure fins que s'hagi begut l'aigua de va deixant, tot seguit hi posarem l'arròs...

  • Tallarem la ceba petita, la posarem en una cassola al foc amb el mateix oli de fregir el bacallà i deixem que s'enrosseixi. Afegirem els bolets i els saltejarem fins que s'evapori l'aigua que deixen anar....

  • En una cassola amb una mica d'oli es fregeix la ceba tallada petita, quan comença a enrossir hi afegim el tomàquet fregit i tot seguit els cigrons escorreguts....

  • Farem un sofregit amb la ceba i els alls tallats petits i quan sigui tou afegirem el bacallà. Deixarem que redueixi, i quan s'hagi begut l'aigua el sofregirem tot remenant fins que s'hagi desfet...

  • Escalfarem el fumet i a continuació posarem oli que cobreixi el fons de la cassola. Tallarem les carxofes a octaus i les sofregirem un minut tot remenant i hi afegirem les panses i pinyons. ...

2 Responses to “Cassoleta de cigrons amb bacallà”

  1. cristina ha dit:

    Hola,
    no dius en quin moment s´afegeixen els cigrons.
    Cristina.

Deixa un comentari