- Bon Plat per fer a casa - https://bonplat.cat -

Cassoleta de carxofes, xampinyons i sèpia

Cassoleta de carxofes, xampinyons i sèpia
Cassoleta de carxofes, xampinyons i sèpia [1]

Cassoleta de carxofes, xampinyons i sèpia

Dificultat: mitjana

Ingredients de 2 a 4 persones

Preparació

Netejarem la sèpia i la tallarem a trossos petits, i la posarem a coure en una cassola amb oli junt amb la ceba tallada, el gra d’all trinxat, la fulla de llorer i un bon raig de vi blanc. Ho salpebrarem i ho deixarem coure a foc suau.

Mentrestant netejarem els xampinyons i els tallarem a octaus, netejarem les carxofes traient les parts dures i fent-les a trossos petits.

Com que les sèpies són tendres no els hi cal gaire cocció, les anirem punxant i quan comencin a estovar-se incorporarem els xampinyons i les carxofes deixant-ho tot junt fins que sigui tou.