Cassoleta de bacallà amb bolets i picada d’ametlles

Cassoleta de bacallà amb bolets i picada d'ametlles

Cassoleta de bacallà amb bolets i picada d'ametlles

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 4 Talls de llom de bacallà dessalat
  • 300 g. Bolets variats
  • 1 Ceba mitjana
  • 10 Ametlles torrades
  • 2 Grans d’all
  • 1 Copa de vi blanc
  • 250 ml. Brou de peix
  • 1 Ramet de farigola
  • Farina, sal i oli

Preparació

Enfarinarem el bacallà i el fregirem només volta i volta amb una mica d’oli, l’escorrerem i reservarem.

Tallarem la ceba petita, la posarem en una cassola al foc amb el mateix oli de fregir el bacallà i deixem que s’enrosseixi. Afegirem els bolets i els saltejarem fins que s’evapori l’aigua que deixen anar. Ho regarem amb el vi i ho deixarem reduir.

Farem una picada ben fina amb els grans d’all i les ametlles.

Barrejarem el brou amb la picada i el posarem a la cassola junt amb el bacallà, la farigola i 3 o 4 ametlles senceres, deixarem que bulli tot junt uns 15 minuts. Abans de finalitzar la cocció ho tastarem i rectificarem la sal si cal.

I també hauries de tastar...

Deixa un comentari