Cargols amb suc

Cargols amb suc

Cargols amb suc

Dificultat: difícil

Ingredients per 4 persones

  • 3 Kg. de Cargols
  • Fulles de llorer i farigola
  • 1 Ceba grossa
  • 1 Cabeça d’all
  • 3 Nyores
  • Tomàquet fregit (preparat)
  • 100 gr. d’ametlles
  • 100 gr. d’avellanes
  • Bitxos (cayena)
  • Pernil a trossos
  • Oli, sal i pebre negre

Preparació

Es renten bé els cargols canviant varis cops l’aigua. Es posen a foc lent coberts totalment amb aigua freda, les fulles de llorer, la farigola i la sal. Quan l’aigua és a punt de bullir posem el foc al màxim i ho deixem coure de 3 quarts a 1 hora i després els escorrem bé.

Salsa pels cargols

Tallar la ceba Juliana i pelar els alls per posar-ho tot junt amb l’oli a foc lent. Hi afegim els bitxos i quan estigui tot cuit hi posem el tomàquet fregit.

Pelem les ametlles i les avellanes a part i ho posem tot junt amb el sofregit, la polpa de les nyores prèviament escaldades, sal i pebre negre, i ho passem tot per la batedora.

Fregim el pernil i ho barregem tot amb els cargols. Ho deixem coure tot junt durant uns 20 minuts tot afegint-li una mica d’aigua si veiem que fa falta.

Per fer conill amb cargols, hi afegim el conill rostit 10 minuts abans de treure’ls del foc.

Són Boníssims !

I també hauries de tastar...
  • Les seques les escalfarem amb una mica d'aigua tèbia o amb suc de la cassola, i les afegirem quan servim el plat....

  • Tallarem el conill a trossos petits, el netejarem, salpebrarem i a continuació el posarem a rostir en una cassola amb una mica d'oli. Mentrestant posarem el litre d'aigua al foc i quan bulli escaldarem...

  • En una cassola es posen l'oli i la sèpia tallada a trocets que tingui la salsa. Tallem la ceba i es posa junt amb la sèpia, les fulles de llorer, la cabeça d'alls, els tomacons, vi, sal, pebre i una...

  • Netejarem i tallarem el conill reservant-ne el fetge, el salpebrarem, l'enrossirem en una cassola amb oli i el reservarem....

  • Tallem totes les verdures petites i junt amb l'oli ho posem en una cassola, ho deixem estovar i a continuació hi afegim la vedella, la salem i ho reguem amb el Whisky....

Deixa un comentari