Arròs amb verduretes

Arròs amb verduretes

Arròs amb verduretes

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 400 g. d’Arròs
  • 3 Carxofes
  • 2 Pastanagues
  • 2 Porros
  • Formatge parmesà
  • Oli, sal i pebre blanc

Preparació

Es bull l’arròs amb abundant aigua i sal que quedi al dente (uns 15 minuts). S’escorra, es renta i es reserva. Es tallen totes les verduretes ben petites, es salpebren i es posen amb oli en una paella a foc suau fins que estiguin tovetes.

S’ajunten amb l’arròs que hem reservat i es posa el formatge parmesà per sobre al gust.

Quan no hi ha carxofes, també es poden fer amb esparrecs verds o altres verdures.

I també hauries de tastar...
  • Tallar la ceba i sofregir-la amb oli i una mica de mantega fins que quedi dauradeta. Afegir l'arros i sofregir-lo durant 2 minuts. Ficar-hi el vi i deixar-lo evaporar....

  • Posarem una paella amb oli que cobreixi el fons, sofregirem el porro i quan comenci a estovar-se hi afegirem la resta de verdures, ho salpebrarem i deixarem que es cogui a foc suau....

  • A continuació tireu-hi l'arròs i remeneu-lo durant 2 o 3 minuts per sofregir-lo una mica. Després afegiu-hi el vi blanc i deixeu que s'evapori tot remenant. Avoqueu-hi un cullerot de brou bullint i...

  • Poses la ceba tallada petita amb una paella amb oli. Quan s'estovi hi afegeixes les gambetes i les salteges....

  • El bacallà l'esmicolarem i quan el sofregit sigui tou li afegirem, ho deixarem coure fins que s'hagi begut l'aigua de va deixant, tot seguit hi posarem l'arròs...

Deixa un comentari