Arròs amb gambetes

Arròs amb gambetes

Arròs amb gambetes

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 300 g. d’Arròs
  • Gambetes pelades
  • 1 l. de Brou de peix
  • 1 Ceba petita
  • 1 Raig de tomàquet fregit
  • Oli i sal

Preparació

Poses la ceba tallada petita amb una paella amb oli. Quan s’estovi hi afegeixes les gambetes i les salteges.

Fiques dues cullerades de tomàquet, l’arròs i a continuació el brou de peix, rectifiques la sal i quan s’hagi begut el brou ja està a punt.

I també hauries de tastar...
  • El bacallà l'esmicolarem i quan el sofregit sigui tou li afegirem, ho deixarem coure fins que s'hagi begut l'aigua de va deixant, tot seguit hi posarem l'arròs...

  • Es netegen i es tallen a trossos petits totes les verdures. Es posa tot junt amb l'oli en una paella que es vagi fent a poc a poc, quan ja casi està tou s'afegeixen les gambetes, es salpebre i es deixa...

  • Es pelen els alls i es tallen a làmines, es posen en una paella amb una mica d'oli i quan es comencen a daurar s'hi afegeixen les gambetes i el surimi tallat a trocets....

  • Tallar la ceba i sofregir-la amb oli i una mica de mantega fins que quedi dauradeta. Afegir l'arros i sofregir-lo durant 2 minuts. Ficar-hi el vi i deixar-lo evaporar....

  • Quan tinguem el sofregit a punt hi posarem l'arròs donant-li un parell de voltes, tot seguit el brou calent, deixarem que bulli a foc mitjà 10 minuts i a continuació hi posem les galeres i les cloïsses...

Deixa un comentari