Amanida de pasta i alvocat

Amanida de pasta i alvocat

Amanida de pasta i alvocat

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 250 g. Llacets o altre pasta petita
  • 1 Alvocat
  • 1 Poma
  • 1 Llimona
  • Gambetes
  • Tronquets de cranc
  • Pinyons o nous
  • Tonyina amb oli
  • Salsa de soja
  • Olivada
  • Oli i sal

Preparació

Bullim la pasta segons instruccions i la refredem.

Partim l’alvocat pel mig, hi traiem el pinyol, el pelem i el tallem a trossos. Pelem i tallem també la poma, escorrem la llimona per sobre la poma perquè no s’oxidi (es faci negre).

Afegim les gambetes, els tronquets, la tonyina esmigronada i els pinyons o les nous.

Fem una vinagreta amb oli, sal i una cullerada de salsa de soja (no posem vinagre perquè ja hi ha la llimona), ho barregem tot ben barrejat i ho reguem amb olivada diluida amb oli.

I també hauries de tastar...
  • Tallarem la poma i totes les verdures a trossos petits, el formatge a quadrets, i junt amb les anous ho barrejarem amb la pasta....

  • Escorres i passes per aigua les llenties. Talles el pebrot, la ceba, els tomàquets, la pastanaga, els cogombrets i les anxoves tot ben petit. Ho barreges amb les llenties junt amb la tonyina, la tàpera...

  • Es bullen els ous 10 minuts i es refreden perquè el cercle del rovell no quedi fosc, es tallen pel mig en vertical, es separen els rovells i s'ajuntent amb la tonyina i la maionesa aixafant-ho amb una...

  • Escorres les seques, les passes per aigua, i talles totes les verdures petites. Ho ajuntes tot i hi poses la tonyina, les olives i una mica d'olivada diluïda amb oli....

  • Anirem tallat-ho tot a trossos petits, les verdures, les olives i els palets de cranc. Afegirem la tonyina i ho amanirem amb sal, una mica (molt poc) de vinagre i força oli. Si us agrada també s'hi pot...

Deixa un comentari