Amanida de carbassó

Amanida de carbassó

Amanida de carbassó

Dificultat: fàcil

Ingredients per 2 persones

  • 1 Carbassó
  • 12 Panses de Corint
  • Pinyons
  • Encenalls de parmesà

Per la vinagreta

  • 5 Cullerades d’oli
  • 2 Cullerades de vinagre balsàmic
  • 1 Raig de crema balsàmica
  • Sal i pebre

Preparació

Prepararem la vinagreta i li posarem a macerar les panses i pinyons.

Rentarem el carbassó, li traurem les puntes i el tallarem ben prim com per fer un carpaccio, l’emplatarem, escamparem els encenalls de parmesà per sobre i ho regarem amb la preparació de la vinagreta amb les panses i pinyons.

S’ha de menjar ben fresquet, així que ho posarem a la nevera fins que ens ho mengem.

I també hauries de tastar...
  • Posarem el formatge una estona al congelador perquè agafi consistència, el tallarem a quadrets i muntarem l'amanida de la següent manera...

  • Tallem i rentem les verdures. Mentrestant posem l'aigua amb sal i oli al foc. Quan bulli hi afegim les verdures deixant-les uns 30 minuts....

  • En una paella que no s'enganxi hi posarem una mica d'oli, i quan sigui calent hi tirarem la barreja d'ou i verdures tot remenant amb una forquilla de fusta...

  • Netejarem els xampinyons, els laminarem i els courem a la mateixa paella del carbassó, quan s'hagin begut el suc li ajuntarem el carbassó, ho salpebrarem i ho deixarem un minut més tot junt....

  • Tallarem totes les verdures molt petites i les barrejarem amb l'oli, el vinagre, la soja, les favetes i ho salpebrarem. Aquesta vinagreta queda millor si es deixa reposar o es prepara d'un dia per l'altre....

Deixa un comentari