Albergínia farcida amb tomàquet i formatges variats

Albergínia farcida amb tomàquet i formatges variats

Albergínia farcida amb tomàquet i formatges variats

Dificultat: fàcil

Ingredients per 2 persones

  • 1 Albergínia
  • Formatges variats al gust
  • 2 Tomàquets madurs
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Partirem l’albergínia pel mig de dalt a baix, li farem un enreixat amb la punta d’un ganivet procurant de no foradar-ne la pell, la salpebrarem i li posarem un rajolí d’oli.

La courem durant 3 minuts al microones i la reservarem.

Pelarem els tomàquets, els hi traurem les llavors i els tallarem a trossos petits.

Amb una cullera traurem la carn de les albergínies i la barrejarem amb els tomàquets i els formatges, ho salpebrarem i reomplirem les albergínies amb aquesta barreja. Les gratinarem al forn fins que el formatge sigui fos.

Abans de servir-ho ho regarem amb oli d’oliva i ho servirem calent.

I també hauries de tastar...
  • Es tallen dues albergínies pel mig de dalt a baix, es buiden i es posen 3 minuts al microones. Mentre estant amb l'altre albergínia, el pebrot i la ceba se'n fa una samfaina amb la qual omplirem les...

  • Es tallen els pebrots, les cebes i l'albergínia a troçets petits. Fiquem el pebrot i la ceba en una paella amb l'oli calent i ho deixem que es vagi fent poc a poc....

  • Tallarem les albergínies al llarg a tires d'un centímetre més o menys, les salarem i les deixarem reposar 10 minuts perquè perdin l'aigua....

  • Barrejarem bé tots els ingredients i els posarem en un motlle. Ho courem al forn durant 25 a 30 minuts, o fins que punxant-lo amb el palet surti sec....

  • Tallarem totes les verdures ben petites, les salarem i les fregirem a foc suau amb bastant d'oli....

2 Responses to “Albergínia farcida amb tomàquet i formatges variats”

  1. Núria ha dit:

    Em van quedar boníssimes, moltes gràcies! 🙂

Deixa un comentari