- Bon Plat per fer a casa - https://bonplat.cat -

Albergínia farcida amb tomàquet i formatges variats

Albergínia farcida amb tomàquet i formatges variats
Albergínia farcida amb tomàquet i formatges variats [1]

Albergínia farcida amb tomàquet i formatges variats

Dificultat: fàcil

Ingredients per 2 persones

Preparació

Partirem l’albergínia pel mig de dalt a baix, li farem un enreixat amb la punta d’un ganivet procurant de no foradar-ne la pell, la salpebrarem i li posarem un rajolí d’oli.

La courem durant 3 minuts al microones i la reservarem.

Pelarem els tomàquets, els hi traurem les llavors i els tallarem a trossos petits.

Amb una cullera traurem la carn de les albergínies i la barrejarem amb els tomàquets i els formatges, ho salpebrarem i reomplirem les albergínies amb aquesta barreja. Les gratinarem al forn fins que el formatge sigui fos.

Abans de servir-ho ho regarem amb oli d’oliva i ho servirem calent.